Tre timmar på fjället

Åh vilken härlig njutning det var på fjället idag. Det började dock jobbigt med 14 minusgrader på stadion nere i Bruksvallarna, så det blev till att chockstarta med ett hårt tempo uppför den fem kilometer långa stigningen upp på fjället. 
Väl uppe så blev det varmare. Vi snurrade runt där uppe, var ner förbi Djupdalsvallen också. Tiden gick fort, jag kände mig riktigt pigg hela tiden, tekniken kändes bättre idag och vi hade det helt enkelt superkul hela passet. 
Nere i Djupdalsvallen så träffade vi på Stanislav Rezac. Jag ropade -”King Rezac, good skis” och han svarade med något obegripligt på tyska med ett trevligt flin. Cool kille det där!
Nu är det bara minus tre ute. Vi ska vila en stund och sedan väntar nästa pass!

Bilder:

https://adamsteen.se/
Previous articleEleven.se
Next articleFull hand idag!!

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here