Tre timmar på ruggskidor

Var väl så nöjd med mina ruggade skidor idag.
Dagens första pass blev en tretimmars skidtur med Lars SutherKalle Gräfnings och Simon Andersson. För egen del så blev det klassisk åkning första 1,5 timmarna,  medan den andra halvan enbart blev stakning. Jag använde ruggskidor idag, och de gick faktiskt rätt bra. Hade ruggat med 80-papper. Plus 1-2 grader och halvblöt snö var förhållandena. Tyckte att kroppen kändes rätt pigg, bättre än på ett tag, livet!
Nu väntar lite OS-kollande och sedan ett styrkepass.

https://adamsteen.se/
Previous articleLångpass
Next articleGymat

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here