Tre timmar solskenslöpning

Så, då var det avklarat och imorgon väntar det ÄNTLIGEN vilodag och sovmorgon. Fy fan i helvete så skönt! 
Dagens pass gick väldigt bra faktiskt, trots att jag enbart drack vatten så kände jag mig aldrig låg på energi (ni kanske ser att det finns en del att ta av från isterbuken), jag hade heller aldrig något problem med att jag sov dåligt inatt, så det var också skönt. Inte en enda orm såg jag och jag sprang på en ny rutt för min del. Det var bitvis gamla vägar som jag för ”hundra” år sedan cyklat MTB på, i närheten av Skuggarvet och Sundborn. Skoj att återuppliva gamla minnen. 
Solen sken hela passet och jag likaså. Nästan. Med cirka 30 minuter kvar av passet så började jag känna mig lite trött i benen, annars så var kroppen stabil och helt okej pigg idag! Jag sprang upp över Lugnet – till Björnmyra – ner till Boda – upp över BodabergetLaktjärnHornbergetJungfruberget – Hem:
Siffror:

3,00,10 timmar
26,07 kilometer
131 snittpuls
150 maxpuls
670 höjdmeter

Bilder:

Blev lite obanat innan Laktjärn, här vet jag att det någonstans funnits en stig. Antingen har den växt igen, eller så sprang jag lite fel
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here