Trea elljuscupen teamsprint.

Godkväll.
Jag och Adam Larsson lyckades knipa tredjeplatsen i dagens teamsprint. Vinnare blev Rikard Tynell och Jim Åhl. Tvåa blev Patrik Karlsson och Kalle Gräfnings och vi som sagt trea. Jag körde 1:a,3:e och 5:e sträckan, varje sträcka tog cirka 2,50 minuter, jag kom först på mina två första och tvåa på min tredje. Kroppen kändes riktigt bra idag. Efteråt körde vi tre stycken femminuters tröskelintervaller.
Passdata:
1,21,36 timmar
145 medelpuls
190 maxpuls
290 höjdmeter
1067 kilokalorier

https://adamsteen.se/
Previous articleDalahorse
Next articleSka väl ut och träna då

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here