Trea i prologen

Kändes lite segt på uppvärmningen. Prologen gick okej, och jag kom trea i den, drygt en sekund från vinst. I kvartsfinalen möter jag bröderna Lukas och Adam Johansson, samt den slutlige trean. Adam tar starten, jag tvåa. Försöker gå om flera gånger men blir trängd, i sista kurvan håller jag på köra över honom, blir hindrad och alla fyra kommer i mål nästan samtidigt, jag blir trea eller fyra i mitt heat. Less och arg. Nya tag imorgon!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here