Trea på löpracet

Dagens andra etapp på DSA summer tour var löpning åtta kilometer (ett varv runt elljusspåret (6km) + ett extra varv runt tjärnen) i Stångtjärn. Jag lyckades komma trea och är nöjd med det! I starten tog jag det rätt lugnt, medan Erik Rost, Calle Halfvarsson och Gustav Eriksson stack iväg så la jag mig bakom Akira Lenting (den japanska landslagsåkaren som nu bor och tränar här i Falun) och Oscar Ivars. Efter en kilometer så ökade jag och gick upp på fjärdeplatsen, kände mig rätt stark. När det var två kilometer kvar så passerade jag Gustav Eriksson och kunde sedan gå i mål på en tredjeplats, vilket jag är väldigt nöjd med! 
Erik Rost, vann på 27,00
Calle.H, tvåa på 27,08
Jag, trea på 28,20.
Gustav.E, fyra
Akira, femma
Niklas Persson, sexa
Oscar Ivars, sjua
Adam Larsson, åtta

Medelpulsen under racet blev 185 och maxpulsen 197.

https://adamsteen.se/
Previous articleTvåa på första etappen
Next articleDag två

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here