Tredje gången gillt: Darnes dödspass!

Idag har vi kört det tredje passet från Britsarvet – upp till 305,9 – och hem igen via milen. Upp till toppen var är det alltså 8,75 kilometer och jag slog mitt rekord från förra veckan med 23 sekunder. Hade idag 35,26, med en kilometersnittid på 4,04. Nöjd, kändes bra!

På vägen tillbaka så höll vi farten bra och plockade hela tiden tid. Vi stannade på 18,00 kilometer exakt och med en tid på 1,12,00! Men det var enligt Darneruds klocka, jag var 20 sekunder före honom upp vilket gör att min snittid på kilometern landade kring 3,58-3,59!

Riktigt fint och tufft pass!

https://adamsteen.se/
Previous articleVann väl en termos!
Next article

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here