Två h stak i snöstormen

Det här passet blev ju lite tuffare och jobbigare än planen. Men det går ju inte att göra så mycket åt vädret och jag ville få till ett stakpass. Det har snöat stora delar av natten och det snöade även hela tiden under de två timmar jag körde. 
Det gick rätt så sakta idag. Men planen var att ta det lugnt. Hann med att köra ett varv runt fjället där jag träffade på Sofia Henriksson på slutet, åkte med henne runt Miljöspåret och avslutade sedan med att snurra runt på dagens uppvärmningsspår sista halvtimmen. Pulsen låg bra idag, trots lätt träningsvärk i överkroppen, det får jag vara nöjd med. 
Det ryktas om plusgrader nu framöver. Det känns ju sådär. Men som sagt, man kan ju inte påverka vädret speciellt mycket. Planen för eftermiddagen var klassiskt. Men jag tror jag reviderar det till skate istället. 

Nu ska jag ta en liten tupplur. Hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here