Två timmar klassiskt

Fick till ett fint träningspass tillsammans med Jesper Nyström. Han körde intervaller i Högboområdet, medan jag snurrade lugnt där under tiden. Fint att få till en del diagonalåkning! Passade på att köra sex impulser också. Kändes väl skapligt i kroppen ändå. 
Efter träningen så passade jag på att plocka isär mina klassiska hjul och smörja samt torka rent dem. Bytte även hjul på mina skateskidor då dessa var helt slut. Och så värmde jag om holkarna på stavarna, då dessa släppt. Skönt att ha detta gjort. 
https://adamsteen.se/
Previous articleVilodag blev vilohelg
Next articleTvå timmar skate

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here