Två timmar klassiskt

Tredje klassiska passet för i år, och det första med mina ProSki flex 3:or. Satan vad tungt dom går. Jag åkte tillsammans med Jimmie Johnsson, Jesper ”Jassenys” Nyström, Martin Holmstrand, Linus Larsson och Mikael Sandgren. Jag hann väl inte mycket mer än att börja använda benen uppför, innan rygghelvetet krampade ihop. Dock så blev det aldrig något värre under passets gång, snarare bättre. Och jag har träningsvärk i de berörda musklerna (skinkor + höftböjare och även ben), så om några dagar och med lite stretching så bör eländet bli bättre. 
Kände mig rätt seg överlag idag, åtminstone första 1,30. Under sista halvtimmen så blev det konstigt nog lite lättare. Skönt var väl det!

https://adamsteen.se/
Previous articleStyrka och en timme skate
Next articleRörlighet

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here