Två timmar klassiskt

Martin Holmstrand är väl så nöjd
Idag hade jag äran att träna med Martin Holmstrand, Rickard Bergengren och Johannes Andersson. Det blev ett lugnare klassiskt pass runt i Falun och dess omgivningar. Jag klämde in fem stycken 10″-20″-intervaller, ryggen värkte, jag kände mig rätt seg, börjar bli oerhört less på det mesta i livet just nu, så allt är som det ska! Två timmar var vi ute och kom ganska precis tre mil.
Imorgon tänkte jag tävla Tough Race i Borlänge, kan ju bli kul. 

https://adamsteen.se/
Previous articleSalming Underwear
Next articleMot Toughrace

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here