Två timmar klassiskt

Martin Holmstrand är väl så nöjd
Idag hade jag äran att träna med Martin Holmstrand, Rickard Bergengren och Johannes Andersson. Det blev ett lugnare klassiskt pass runt i Falun och dess omgivningar. Jag klämde in fem stycken 10″-20″-intervaller, ryggen värkte, jag kände mig rätt seg, börjar bli oerhört less på det mesta i livet just nu, så allt är som det ska! Två timmar var vi ute och kom ganska precis tre mil.
Imorgon tänkte jag tävla Tough Race i Borlänge, kan ju bli kul. 

https://adamsteen.se/
Previous articleSalming Underwear
Next articleMot Toughrace

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here