Två timmar klassiskt och annan info

Harvat runt i ytterligare ett pass här på konstsnöslingan. Är faktiskt inte less på banan det minsta, gillar att det är mycket stigningar och kuperat. Det jag dock är lite mer less på är snön/föret (som jag såklart förstår att är väldigt svårt att få bättre, samt att det är lika för alla), men det är fruktansvärt svåråkt, löst och sockrigt. Och därunder är det isigt. Som ni förstår så finns det enklare fören att åka i, men det är bra träning att åka i detta och som sagt så är det ju ändå lika för alla. 
Körde i alla fall i två timmar och bitvis så hade jag rätt bra fäste, kletade igår på; Guruvax Universal, Rode Violett och Rode Multigrade. Gick väl rätt så tungt, men hellre bra fäste när jag åker lugnt, speciellt på dessa kuperade banor (110 höjdmeter/varv enligt min klocka). Med en halvtimme kvar så blev jag rätt hungrig (trots sportdryck i vätskebältet, annars nästan bara vatten), så istället för att härda ut som jag brukar göra, så klämde jag en gel och en energikaka. Blev då pigg istället mot slutet. Tror jag drar lite mer energi efter ett så pass hårt pass som igår, speciellt som nu då jag har lite lätt träningsvärk.
Resten av dagen blir lugn, ska ta emot övriga klubbkamrater som snart kommer upp.

Såhär ser det ut på/omkring stadion här i Bruksvallarna nu. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here