Två timmar klassiskt och ”racepublik”

När DSA idag hade sprintrace skate vid Högbo/Lugnet så hängde jag med dom upp till deras samling, åkte med dom på uppvärmningen och sedan upp och ner för Högbobacken under deras heat, för att sedan åka med dem på nedvarvningen igen. Detta tillsammans med klubbkompisen Calle Halfvarsson. Det blev ett bra pass med mycket stigning och det passet med den hittills bästa känslan sedan jag blev frisk igen. Kul som F.., ja ni vet!
Fick med några bilder från finalen:
Hårt mellan Simon (som vann alla heat) och Lars Suther
Kalle Gräfnings. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here