Två timmar skate

Hej.
Då var det första av dagens två pass avklarat. Det blev precis som rubriken lyder nämligen två timmar skate. Precis som jag kände innan så var jag lite seg, men det var nästan så att jag blev piggare mot slutet av passet. Jag tror att jag behöver köra ett antal lugna pass för att komma igång bra, tror det är lite dumt åtminstone för min del att köra hårda pass på skidor nu i början. Medelpulsen på dagens pass blev såpass låg som 120.
Jag spelade in en liten filmsnutt från tunneln idag som jag lägger upp så fort jag får tag i en dator.
Nu ska vi äta lunch.
Hej så länge.
https://adamsteen.se/
Previous articleGodmorgon.
Next articleSova middag.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here