Två timmar skate

Hej.
Då var det första av dagens två pass avklarat. Det blev precis som rubriken lyder nämligen två timmar skate. Precis som jag kände innan så var jag lite seg, men det var nästan så att jag blev piggare mot slutet av passet. Jag tror att jag behöver köra ett antal lugna pass för att komma igång bra, tror det är lite dumt åtminstone för min del att köra hårda pass på skidor nu i början. Medelpulsen på dagens pass blev såpass låg som 120.
Jag spelade in en liten filmsnutt från tunneln idag som jag lägger upp så fort jag får tag i en dator.
Nu ska vi äta lunch.
Hej så länge.
https://adamsteen.se/
Previous articleGodmorgon.
Next articleSova middag.

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here