Två timmar skate och tur som en tok!

Dagens andra pass blev två timmar skate. Trots de senaste dagarnas blidväder så var det åkbart i skogen, jag spenderade hela passet längs milen, elit 15, 7,5:an och 5:an. Det var på sina ställen väldigt spårigt och svåråkt, men det beror till stor del på att det börjat frysa på. Under passets gång så körde jag en kvart utan stavar också, bara för att mina ben ska få värka ytterligare.
Dagens bästa var detta:
Klantig som satan så glömde jag kvar min pulsklockan och mitt pulsband på boendet i Östersund. Men ett mail senare var det löst, stort tack Östersunds camping för hjälpen. Så funderar ni på att glömma kvar något från ett boende, gör det på Östersunds camping!
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here