Två timmar skate och tur som en tok!

Dagens andra pass blev två timmar skate. Trots de senaste dagarnas blidväder så var det åkbart i skogen, jag spenderade hela passet längs milen, elit 15, 7,5:an och 5:an. Det var på sina ställen väldigt spårigt och svåråkt, men det beror till stor del på att det börjat frysa på. Under passets gång så körde jag en kvart utan stavar också, bara för att mina ben ska få värka ytterligare.
Dagens bästa var detta:
Klantig som satan så glömde jag kvar min pulsklockan och mitt pulsband på boendet i Östersund. Men ett mail senare var det löst, stort tack Östersunds camping för hjälpen. Så funderar ni på att glömma kvar något från ett boende, gör det på Östersunds camping!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here