Två timmar stakning!

Jag och Jesper Nyström.
Dagens träning blev ett tvåtimmars stakpass med Lars Suther  och Jesper Nyström. Lars stakade på Swenor 4-2:or, Jesper åkte skate med Marwe 6:or och jag stakade på ProSki flex C3. Då jag var så seg igår så ”fuskade” jag på dagens pass med sportdryck i vätskebältet, vilket jag annars i princip aldrig använder. Ville inte gå mig tom idag då jag imorgon ska springa Engelbrektsstafetten med Sågmyra SK, 5 kilometer visserligen. Jag kände mig dock väldigt pigg under hela passet, och det var skönt!
Vändan idag blev 30 kilometer, bland annat var vi upp till Kårestugan, ut till Hosjö och över Kvarnberget, en fin tur i ett härligt väder!

https://adamsteen.se/
Previous article5 juli
Next articleMot Norberg

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here