Två timmar stakning!

Jag och Jesper Nyström.
Dagens träning blev ett tvåtimmars stakpass med Lars Suther  och Jesper Nyström. Lars stakade på Swenor 4-2:or, Jesper åkte skate med Marwe 6:or och jag stakade på ProSki flex C3. Då jag var så seg igår så ”fuskade” jag på dagens pass med sportdryck i vätskebältet, vilket jag annars i princip aldrig använder. Ville inte gå mig tom idag då jag imorgon ska springa Engelbrektsstafetten med Sågmyra SK, 5 kilometer visserligen. Jag kände mig dock väldigt pigg under hela passet, och det var skönt!
Vändan idag blev 30 kilometer, bland annat var vi upp till Kårestugan, ut till Hosjö och över Kvarnberget, en fin tur i ett härligt väder!

https://adamsteen.se/
Previous article5 juli
Next articleMot Norberg

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here