Två timmar stakning

Då var denna träningsdag till ända. 
Mellan träningspassen så var jag på ett möte med ett företag som ska låta mig testa lite kosttillskott, mer om det när det är i hamn. 
Dagens andra träningspass blev en tämligen långrandig historia runt det fina, men jöniga konstsnöspåret på Lugnet. Slingan är ganska jobbig, helt okej i förhållandena, men något lös nu när många åkt där i ett antal varv. 
Jag och Simon stakade enbart i två timmar. Båda på skateskidor. Det gick förhållandevis fort och lätt första 1,30 timmen, därefter var det ju mer eller mindre godnatt i både armar, kropp, skalle och rygg. Men men. Jag tror att det kan vara bra att köra lite hårdare ibland på distanspassen och inte bara löka omrking. 
Nu har jag just ätit middag, ska väl stretcha min rygg en aning, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.. 

https://adamsteen.se/
Previous articleSkateintervaller
Next articleViloförmiddag

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here