Två timmar stakning

Då var denna träningsdag till ända. 
Mellan träningspassen så var jag på ett möte med ett företag som ska låta mig testa lite kosttillskott, mer om det när det är i hamn. 
Dagens andra träningspass blev en tämligen långrandig historia runt det fina, men jöniga konstsnöspåret på Lugnet. Slingan är ganska jobbig, helt okej i förhållandena, men något lös nu när många åkt där i ett antal varv. 
Jag och Simon stakade enbart i två timmar. Båda på skateskidor. Det gick förhållandevis fort och lätt första 1,30 timmen, därefter var det ju mer eller mindre godnatt i både armar, kropp, skalle och rygg. Men men. Jag tror att det kan vara bra att köra lite hårdare ibland på distanspassen och inte bara löka omrking. 
Nu har jag just ätit middag, ska väl stretcha min rygg en aning, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.. 

https://adamsteen.se/
Previous articleSkateintervaller
Next articleViloförmiddag

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here