Två timmar stakning

Allå!

Efter dagens planteringsjobb i Aspeboda så hängde jag med de två starka killarna Jimmie Johnsson och Rikard Tynell ut på ett tvåtimmars stakpass. Upp till Stångtjärn, vidare bort till cykelbanan mot Borlänge, vändning i Smedsbo och hemöver. Körde med tvåor idag, så jag hade väl lite för lätt rull, men det kan vara skönt ibland det också!

https://adamsteen.se/
Previous articleGymmade igår, med massa bilder
Next articleFixarhelg

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here