Två timmar stakning

Allå!

Efter dagens planteringsjobb i Aspeboda så hängde jag med de två starka killarna Jimmie Johnsson och Rikard Tynell ut på ett tvåtimmars stakpass. Upp till Stångtjärn, vidare bort till cykelbanan mot Borlänge, vändning i Smedsbo och hemöver. Körde med tvåor idag, så jag hade väl lite för lätt rull, men det kan vara skönt ibland det också!

https://adamsteen.se/
Previous articleGymmade igår, med massa bilder
Next articleFixarhelg

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here