Två timmar stakning i Bergebo

Tjena folkens!

Det blev ett nytt träningspass idag. Tänk va, att kunna åka skidor i mitten av april, i helt okej förhållanden dessutom, sjukt! Det stod längdskidor stakning på dagens program, för säkerhets skull så skruvade jag på de största trugorna på Leki-stavarna innan jag begav mig iväg. Föret var väldigt varierande, bitvis var det rena sorbeten, medan det på andra ställen var lättfört och lätt isigt. 
Totalt var jag ute i två timmar och högg, jag försökte åka på lite snabbare, men jag var sliten i musklerna sedan gårdagens gym och det sugiga föret gjorde det ganska svårt att få lite klipp i åkningen. Jag blev i alla fall trött och jag fick träna de muskler som jag vill träna inför kommande säsongs långlopp. Jag hann åka 28 kilometer och klättra 400 höjdmeter åtminstone. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here