Två timmar stakning med både hög- och lågfart!

Tja.

Jag och Darnerud har nu avklarat ett stakpass uppe i Grönklitt.

Darnes plan var att köra första milen kring 30 minuter. Vilket vi klarade med tio sekunder till godo. Det kändes riktigt bra och lätt för mig.

Av en händelse så hade Mora skidgymnasium någon sprinttävling där. Så jag hängde med dessa snabbingar på tre heat mellan mina lugna stakvarv. Kändes helt okej även här, skönt att se att jag är skapligt med trots att detta bara var andra skidpasset!

Resterande del av passet stakade vi lugnt. Totalt blev det 34 kilometer på 2,00. Fint pass!

https://adamsteen.se/
Previous articleSkidor idag?
Next articleSpanien på fredag

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here