Det där gick ju bra faktiskt!
Startade ju med Rikard Tynell och lät honom dra till en början. Vi hade ett bra samarbete i halva loppet ungefär, där vi drog halva varvet vardera. I den enda riktiga backen så fick jag en liten lucka på det tredje varvet av fem. Tyckte att kroppen kändes bra, tekniken kändes okej och skidorna var bra. Ska jag vara helt ärlig så känner jag mig ganska trygg i min förmåga på dessa lopp kring 10-15 kilometer. Är mer osäker på långloppen, men det är väl bara hjärnspöken igen, som med allt annat.. Med tanke på all träning genom åren och hur många långlopp jag åkt så borde inte uthålligheten vara min svaga punkt. 
Tror att jag har en bra plan framöver nu, tanken är att dra ner lite på träningen och våga ge mig chansen att komma i form. Sen kanske jag tränar till lite en gång i mitten av säsongen, för att kunna orka hela säsongen ut. Det ska nog bli bra!
Tränat varje dag denna veckan, så nästa vecka ska jag belöna mig med två vilodagar!
https://adamsteen.se/

4 COMMENTS

  1. Grattis till pallen! Vad är dina tankar kring val av pjäxor när man stakar? Finns det någon nackdel att använda skejtpjäxor? Kör hårt!

  2. Tack!

    Egentligen inte, båda funkar bra tycker jag. Skate-pjäxan kan vara lite styv i sulan, men jag tycker inte det är något problem egentligen 🙁

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here