Tvåa på Engelbrektsstafetten

Jag sprang som sagt tredje sträckan. Gick ut som tvåa, cirka 30-40 sekunder från ledning. Tog det lugnt och sprang mitt tempo, efter 2 kilometer så kom jag ikapp ledaren och sprang direkt ifrån. In till växling så hade jag en betryggande ledning. I mål kom vi som totaltvåa efter att hela laget gjort en kanoninsats!

Kändes faktiskt rätt bra idag. Trots att jag sprang helt själv, inte kört någon hård löpning i år och med Sälen-lägret i kroppen. Så tiden 17,13 får anses som okej tycker jag! För två år sedan så hade 16,50-någonting, och förra året också 16,50-någonting, men då var banan 300 meter kortare. Så jag får vara nöjd. Nu är det bara att hålla i detta!!

Calle Halfvarsson, tvåa på förstasträckan; 16,18.

Per Sjögren, storlöparen som vann förstasträckan på 16,13.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here