Tvåa på racet

Nedvarvning efter racet. Från vänster: Jimmie Johnsson, Adam Larsson, Jesper Nyström och Rikard Tynell
Hallo!
Det är jobbigt med skate och race! Det fick jag erfara idag, igen. Många plusgrader och ”sörjigt” före gjorde sitt till också. 
Tio kilometer skate, individuell start, fyra varv runt konstsnöslingan. Jag startade i ett rätt så hårt tempo och det första varvet kändes väldigt bra. Därefter blev det väldigt slitsamt och jobbigare för varje minut som gick. Hade det varit ett normalt vinterföre så hade det gått att åka treans växel uppför alla backarna, idag fick jag gå ner på tvåan redan på andra varvet. Jag lyckades dock hålla ihop loppet bra och bli tvåa av de 13 herrar som gick i mål. Blev dock utklassad med 52 sekunder av vinnaren Karl-Johan Westberg. Han är dock rätt stark och leder Sverigecupen, så det var inget att skämmas över. Jag är nöjd, känslan i kroppen var mycket bättre än i
Omklädning efter racet

Nöjd och trött
https://adamsteen.se/
Previous articleTräningsrace idag
Next article2016 är här

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here