Nu bjuder jag åter på ett filmklipp, denna gång filmat av Emma Eriksson
Hejsan!
Efter äntligen en god natts sömn (9,20 timmar) så packade jag ihop mina saker och tog med mig Alfons för en tur till Falun. Jag lämnade honom hos mina föräldrar och åkte sedan till Lugnet för att delta i en träningstävling med DSA. 
Jag hann med en uppvärmning på 30 minuter, bland annat innehållandes en tre minuter lång intervall, samt tio stycken kortare fartökningar. Därefter var det dags för race: intervallstart, sju varv runt en bana som mätte 2,15 kilometer. Givetvis stakade jag. 
Kroppen svarade bra och jag orkade plåga mig mycket under hela loppet, vilket jag är nöjd med. Jag vill inte lägga ut någon resultatlista från loppet men jag kom tvåa utav de 13 deltagarna som gick i mål. Kul att det går åt rätt håll! 
Siffrorna från racet blev: 40,59 minuter, 14,97 kilometer, 174 snittpuls, 181 maxpuls, 370 höjdmeter och 21,9 km/h snittfart. 
Jag tävlade på ett par nya stakskidor som jag tycker surfade på rätt fint. Om några dagar ska vi göra ett skidtest mellan lite olika aktuella skidpar för att se vilka som går och inte, spännande!
Jag avslutar med ett filmklipp från slutet av dagens längsta backe:
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here