Tvånollfem skate med ”Cal”

Har väl tränat idag också. 21 dagar i sträck nu, 54,45 timmars effektiv träning, man är väl så fin. Men men, det är ju det bästa jag vet och har, så vad annars ska man göra då? 
Jag körde i alla fall med Callum Watson i två timmar runt Falun. Visade honom en del nya vägar, samt olika landmärken. Trevligt det. Tycker det både är nyttigt och kul att hänga med dessa Australiensare, speciellt bra är det ju att träna på ens ganska så knackiga och mediokra engelska. På tal om knackigt och mediokert, ryggen började ju att göra lite ont sista fem minuterna, tekniskt så kände jag mig bitvis som ett rövhål och uppför så känner jag att mitt syreupptag motsvarar en gammal Fiat 500 om jag jämför med Callums Porsche-lungor. Ja ja, jag fick ju åtminstone röra på gubbfläsket och öva på engelskan. 
Imorgon tar vi nya tag igen, det är lätt att se med blida ögon på framtiden när man har ett sådant perfekt och innehållsrikt liv! Känner mig väl så nöjd med det jag åstadkommit hittills i min framgångssaga, kallat livet. 

https://adamsteen.se/
Previous articleTjo!
Next articleDubbeljobb

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here