Tvånollfem skate med ”Cal”

Har väl tränat idag också. 21 dagar i sträck nu, 54,45 timmars effektiv träning, man är väl så fin. Men men, det är ju det bästa jag vet och har, så vad annars ska man göra då? 
Jag körde i alla fall med Callum Watson i två timmar runt Falun. Visade honom en del nya vägar, samt olika landmärken. Trevligt det. Tycker det både är nyttigt och kul att hänga med dessa Australiensare, speciellt bra är det ju att träna på ens ganska så knackiga och mediokra engelska. På tal om knackigt och mediokert, ryggen började ju att göra lite ont sista fem minuterna, tekniskt så kände jag mig bitvis som ett rövhål och uppför så känner jag att mitt syreupptag motsvarar en gammal Fiat 500 om jag jämför med Callums Porsche-lungor. Ja ja, jag fick ju åtminstone röra på gubbfläsket och öva på engelskan. 
Imorgon tar vi nya tag igen, det är lätt att se med blida ögon på framtiden när man har ett sådant perfekt och innehållsrikt liv! Känner mig väl så nöjd med det jag åstadkommit hittills i min framgångssaga, kallat livet. 

https://adamsteen.se/
Previous articleTjo!
Next articleDubbeljobb

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here