Tvåpassat idag med.

Godkväll.
Dagen började med ett ”hemligt” möte. Mötet var inte hemligare än att det handlade om ett kortare (ev längre) jobbuppdrag åt ett bemanningsföretag. Mötet gick bra och kommer ge mig åtminstone några veckors heltidsjobb.
Efter mötet så stack jag ut på en löptur med Kalle Gräfnings och Rikard Tynell. Kändes skapligt i alla fall, varken mer eller mindre. Passdatan från löpningen såg ut så här:
1,31,20 timmar
150 medelpuls
173 maxpuls
315 höjdmeter
1260 kilokalorier

Efter löpningen så blev det lunch på Dala Wärdshus, därefter så åkte jag upp till ICA Maxi för att hämta ut ett splitternytt PS3 (dock den gamla modellen). Mitt gamla gick nämligen sönder, och jag fick alltså ett nytt på garantin!
När jag installerat mitt PS3 så var det dags för ett ytterliggare ett träningspass, även denna gång med Kalle som sällskap. Vi körde rullskidor klassiskt runt Falun med omnejd. Passdatan för dagens andra pass lyder:
1,38,36 timmar
138 medelpuls
163 maxpuls
315 höjdmeter
1181 kilokalorier

Så, nu har ni lite mer koll på hur min dag sett ut. Nya tag imorn!
https://adamsteen.se/
Previous articleMötesdags
Next articleJohodu

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here