Tvåpassat idag med.

Godkväll.
Dagen började med ett ”hemligt” möte. Mötet var inte hemligare än att det handlade om ett kortare (ev längre) jobbuppdrag åt ett bemanningsföretag. Mötet gick bra och kommer ge mig åtminstone några veckors heltidsjobb.
Efter mötet så stack jag ut på en löptur med Kalle Gräfnings och Rikard Tynell. Kändes skapligt i alla fall, varken mer eller mindre. Passdatan från löpningen såg ut så här:
1,31,20 timmar
150 medelpuls
173 maxpuls
315 höjdmeter
1260 kilokalorier

Efter löpningen så blev det lunch på Dala Wärdshus, därefter så åkte jag upp till ICA Maxi för att hämta ut ett splitternytt PS3 (dock den gamla modellen). Mitt gamla gick nämligen sönder, och jag fick alltså ett nytt på garantin!
När jag installerat mitt PS3 så var det dags för ett ytterliggare ett träningspass, även denna gång med Kalle som sällskap. Vi körde rullskidor klassiskt runt Falun med omnejd. Passdatan för dagens andra pass lyder:
1,38,36 timmar
138 medelpuls
163 maxpuls
315 höjdmeter
1181 kilokalorier

Så, nu har ni lite mer koll på hur min dag sett ut. Nya tag imorn!
https://adamsteen.se/
Previous articleMötesdags
Next articleJohodu

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here