Uthållighetsstyrka – styrkestak – stakning

Hej.
Imorgon kommer mina muskler, och allra helst stakmuskler att värka efter träningen jag just genomfört! Jag och Jesper Nyström började med att åka rullskidor klassiskt upp till friidrottshallen i lugn takt, jag körde ProSki Flex 2:or. 
Uppe i friidrottshallen så körde vi tre varv med nio stationer. Fokusering på mage, rygg och armar. 40 sekunders arbete – 20 sekunders vila. Därefter var det dags för styrkestak; smirredrag – stakning med låsta armbågar – stakning med raka armar och rak överkropp, 3 x 8 minuter.
Vi avslutade sedan passet med att staka upp till Kårestugan innan vi rullade hemöver och kunde bocka av ytterligare en fin och bra träningsdag!
Nu blir det dusch och middag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here