Vände i dörren.

Vaknade och kände mig lika sjuk som de senaste två dagarna. Hörde med de andra på gymet om jag kunde komma lite senare. Vilket inte var några problem. Åkte upp dit för ett tag sen. Men fick vända i dörren då jag såg ut som ett vandrande lik. Så det är bara att åka hem igen och vila.

Ikväll är det IBF Faluns andra semifinal i slutspelet. Får se om jag okar mig upp då.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here