Vanor och träning.

Läste ett annorlunda, men ack så roligt blogginlägg på Erik Wickströms blogg idag. Inlägget handlar om hans vanor och ovanor. Kul att han bjuder på sig själv den gode Erik. Jag vet ju själv att man har en del annorlunda vanor, saker som ”måste” göras inför tävlingar, grejer som måste göras i en viss ordningsföljd, etcetera etcetera. Men Erik var både ett och två snäpp värre än mig. För att komma till inlägget, klicka här.
Idag sitter jag med en riktigt härlig träningsvärk sedan gårdagens misshandel av musklerna. Jag har ju tränat bra på slutet. Kollade igenom träningsdagböckerna från de två senaste åren igår och kunde konstatera att jag tränat mycket bättre än då. Två saker som jag dock varit lite sämre på att träna är just styrketräning och intervaller på rullskidor. Men det ska vi ändra på framöver. Jag har ju trots allt tränat ”motorn” (flåset) och fått en bra grund.
Dagens träning blir ett skatepass på planerade två timmar, tillsammans med ett härligt gäng skidåkare från stan. Det blir skoj.  
Vi hörs senare.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here