Igår var det tre år sedan jag blev 48:a i Vasaloppet. Jag blev påminnd av Facebooks minnesfunktion, det är oftast rätt kul med dom minnena. 2015 så blev ju Vasaloppet uppskjutet en vecka på grund av skid-VM i Falun. Jag minns att jag under loppet tänkte: ”hur fan ska resten av startfältet kunna åka här?!”. Det var nämligen väldigt skralt med snö på sina ställen. Jag fick också en fin överraskning när jag kom i mål, en bot på FIS maxbelopp på cirka 10 000 SEK, på grund av för stor reklam på tävlingsdräkten
Jag svängde förbi lasarettet i Borlänge igår för att ta blodprover och se om mitt hjärta har läkt. Alltså om troponin-värdet sjunkit. Hoppas det, så jag kan få börja träna snart. Det blev i alla fall ytterligare en promenad med tio kilos viktväst i cirka två timmar igår. Det är väl dugligt i alla fall. 
Aktieköpen för gårdagen blev Johnson & Johnson och dagens köp blev Swedbank. Det rullar på där. 
När jag var klar på lasarettet igår så såg jag en Mercedes GLK, en lite mindre och kantigare jeep. Jag blev genast sugen på att köpa en sådan, så nu är jag sugen att sälja min C-klass och byta upp mig lite!
https://adamsteen.se/

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here