Vasastafetten sträcka två.

Hej hej.
Om cirka tjugo timmar startar jag andrasträckan och om förhoppningsvis mindre än tjugoen timmar är jag klar med min uppgift. Svårt att tänka att det är så pass kort tid kvar, då jag sitter på rast här på jobbet. Taktiken imorgon är att gå ut hyfsat lugnt och behärskat för att om möjligt kunna öka mot slutet. Jag har en fråga till er som är antingen insatta i sträckningen eller sprungit sträcka två förr; jag har nämligen fått info om att det bitvis är riktigt halt och att man skulle behöva dubb i skorna. Stämmer det??
Ikväll tänkte jag köra 1.30 skate med några fartökningar, för att väcka kroppen. Jag är inte lika trött idag som andra dagar denna vecka! Dags att jobba nu, svara på frågan om huruvida man behöver dubb eller ej ni som vet, vore uppskattat!
Skriver mer sen.
https://adamsteen.se/
Previous article19.19
Next articleTräning:

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

2 COMMENTS

  1. Hmmm. Sprang den sträckan för några år sedan och kan inte påminna mig om att det var speciellt halt men jag har nog inte samma driv i steget som dig. Var ganska lättsprunget, en del löpning på spång så se till att inte lida av den ökända åkomman spångest….. Var ganska svårt att löpa förbi på vissa ställen men är man i främre delen av fältet som jag antar att du kommer vara är det nog inga problem. Sista 4-5 km blev det bredare och ett bra tillfälle att öka farten om man känner för det. Good luck!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here