Vasastafetten sträcka två.

Hej hej.
Om cirka tjugo timmar startar jag andrasträckan och om förhoppningsvis mindre än tjugoen timmar är jag klar med min uppgift. Svårt att tänka att det är så pass kort tid kvar, då jag sitter på rast här på jobbet. Taktiken imorgon är att gå ut hyfsat lugnt och behärskat för att om möjligt kunna öka mot slutet. Jag har en fråga till er som är antingen insatta i sträckningen eller sprungit sträcka två förr; jag har nämligen fått info om att det bitvis är riktigt halt och att man skulle behöva dubb i skorna. Stämmer det??
Ikväll tänkte jag köra 1.30 skate med några fartökningar, för att väcka kroppen. Jag är inte lika trött idag som andra dagar denna vecka! Dags att jobba nu, svara på frågan om huruvida man behöver dubb eller ej ni som vet, vore uppskattat!
Skriver mer sen.
https://adamsteen.se/
Previous article19.19
Next articleTräning:

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

2 COMMENTS

  1. Hmmm. Sprang den sträckan för några år sedan och kan inte påminna mig om att det var speciellt halt men jag har nog inte samma driv i steget som dig. Var ganska lättsprunget, en del löpning på spång så se till att inte lida av den ökända åkomman spångest….. Var ganska svårt att löpa förbi på vissa ställen men är man i främre delen av fältet som jag antar att du kommer vara är det nog inga problem. Sista 4-5 km blev det bredare och ett bra tillfälle att öka farten om man känner för det. Good luck!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here