Vilodag idag

God förmiddag.

Idag tror jag att det blir en vilodag (var ett tag sen sist jag helvilade). Ska börja förbereda skidor +ANNAT inför helgen. Ska nämligen tävla Hornbergsloppet i Årsunda på söndag. Loppet kommer gå på en sjö enbart, så det blir bara stakning.

Dagens jobb är ett pass på Gymet, kul!

Imorgon väntar två skidskolor för min del. En i Borlänge och en i Falun. Hör av Dig vid intresse av skidskola eller vallningshjälp! Kanske inför Vasaloppet, eller något annat lopp under Vasaloppsveckan.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

3 COMMENTS

  1. Fattar inte det här med +ANNAT som du och Öijer skriver med jämna mellanrum.

    Definiera begreppet "+ANNAT"

    och varför skrivs det med versaler

  2. Anonym: Om du är läs kunnig så ser du att Adam skriver "eller något ANNAT LOPP" förstår du inte den förklaringen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here