+Watt för just +Watt, och dags för ett nyckelpass

Igår så trillade det in lite produkter från +Watt, perfekt inför Lidingöloppet. Tanken där är att dels dricka sportdryck under loppet, men även att ta någon gel. Deras gel med citron- och cola-smak är för mig en riktig favorit, den är inte bara god i smaken, utan den ger också snabb energi! Visst jag har fått dessa produkter, det ger kanske en lite vinklad bild kan ni tycka, men jag har även fått produkter från andra ”sportdrycksmärken” tidigare, och dessa inlägg lyser med sin frånvaro. Undrar varför? Vill ni köpa produkter från +Watt så klickar ni här, anger ni sen koden: ADAM i kassan så erhåller ni 25% rabatt, inte illa det va?!
Nu är det strax dags för ett nyckelpass inför Lidingöloppet. Jag har småladdat lite inför detta under de senaste dagarna. Planen är ett 30 kilometer+ pass, alltså minst 30 kilometer i skogarna här runt Tjärnaberget och bort emot Gyllbergen, guldterräng. Jag kommer springa med vätskeryggsäck (med vatten i), för att om möjligt inte stanna någon gång. Kanske ett fotostopp då och någon eventuell pinkpaus. Målet med passet är att springa på en snittfart mellan 5,30 och 5,59. Det är ganska kuperat och steniga stigar, så jag överdriver inte om jag säger att det motsvarar under fem minuter per kilometer på platt asfalt. Tanken med intensiteten är att ligga på och lite över AI, men att ändå få en fin belastning på benen inför stundande Lidingölopp. Typ att trippa på uppför, springa ut steget en aning på platten och släppa på så gott det går utför. 
Vi får se om planen går igenom, vi har haft en riktig mardrömsnatt inatt. Jag svängde in Benzen på uppfarten strax efter klockan 12 igår, efter vår trevliga middag i Gävle. Alfons sov mestadels i bilen, men väl hemma så blev det skrik- och gap-fest under i princip hela natten. Troligen något med magen. Det var min natt i ”tortyrkammaren”, men Amanda kom in till oss till slut och gav mig sällskap. Inte många timmars (minuters?) sömn har loggats i Apple Watchens sömnapp kan jag tro, jag har inte ens vågat kolla än, gör nog det eventuellt ikväll. 
Nu ska jag försöka samla ihop resterna av mig själv och ge mig ut på ett förhoppningsvis fint löppass!
Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here