Ytterligare två löppass

God afton alla ”läsers”!

Nu sitter jag och David Hellberg aka ”MR Hellbazz” i Bosöns bibliotek för att hålla oss uppdaterade med omvärlden.

Dagens förmiddagspass utgick precis som gårdagens första från Grönsta gärde. Därifrån sprang vi de fem kilometrarna till den beryktade ”abborbacken” (som egentligen inte är alltför tuff. Men då man sprungit 25 kilometer innan så är den nog det) väl där sprang vi fem stycken intervaller uppför hela backen och fem stycken uppför halva. För att sedan springa cirka 2,5 kilometer till som nedjogg.

Eftermiddagspasset så startade vi vid den riktiga Lidingöloppsstarten alltså på koltorps gärde. Därifrån sprang vi hela vägen till Bosön (ja inte riktigt då, vi hoppade över de fem första kilometrarna) vilket blev cirka 16 kilometer och 1,30 timmar.
Det känns i ben och rygg att man enbart sprungit, framförallt nu när man inte är van. Men förhoppningsvis ska träningsvärken och stelheten försvinna allt eftersom jag springer mer. Så länge jag får vara hel och skadefri!
Nu ska vi äta middag! Ikväll ska vi ha lite informationsmöte och diskussionsforum!
Väl mött!
https://adamsteen.se/
Previous articletvå pass avklarade!
Next articleOmnämd på Cykelsida!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here