1.30 timmar skate

Hallå.
Jag har just kommit hem från ett lugnt ”komma igång på skidor”-pass, skate. Kroppen kändes lite seg och tekniken lite ringrostig. Temperaturen låg runt 7-8 grader kallt, så det var fint vinterföre, man kan åka en bana på 7,5 km förutom tävlingsbanan på 2,5 km (vad jag vet). Men förhoppningsvis så blir det bättre till på lördag. På tal om lördag så kan jag meddela att sprintbanan är så pass lätt att det med stor sannolikhet blir stakning!
Passdata:
1.34.54 timmar.
130 snittpuls.
163 maxpuls.
400 höjdmeter.
1031 kilokalorier.
Nu är det dags för middag och sen bara ta det lugnt. Skidtest imorgon hörs då.
https://adamsteen.se/
Previous articleFramme i Idre
Next articleMmm

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here