10 x 3 minuter Skiergintervaller

Snittpulsen landande mellan 155 (första) och 177 (sista). Maxpulsen blev 184!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

4 COMMENTS

  1. Erik W. är väl ngt av ett socialt geni? Det har jag iaf fått för mig utan att ha träffat honom. 🙂

  2. Tack det samma kompis! Alltid kul att höras 🙂 Det känns som du har haft bra flyt i träningen i höst vilket gläder mig. Det kan bli en kul vinter för dig! Jag ska i alla fall försöka ge dig en match i Vasan. Men du vet väl att 5000 m-tiden är viktigare än alla tävlingar 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here