100% Full hand.

Dagens andra pass är nu avklarat. Två timmar löpning blev det, ihop med min kompis Daniel som cyklade och hans hund Millan. Vi körde mycket kupering och stig, så att han fick kämpa lite också, istället för att bara rulla med. Tyvärr så vrickade jag till foten lite lätt på en rot, samma fot som jag en gång tidigare i år vrickade (under tävlingen Högborundan). Det var en sådan vrickning som gör att jag haltar cirka 30sek-1min, sen kan jag springa normalt igen, dock så känns det efter träningen och cirka en vecka innan det går över!
Imorgon klockan åtta och fram till lunch så ska jag jobba åt Lugnets Äventyr med att städa ur lokalerna ute vid Varpan och röja undan gräs+sly. 
Nu ska det bli skönt med en lugn kväll med god mat! 
Vi hörs imorgon!
P.S Just nu har jag haft 25 000 totala besökare på bloggen sen den startade i oktober-november! ”Keep up the good work”, jag lovar att fortsätta försöka uppdatera minst en gång per dag, om ni lovar att fortsätta läsa! Deal? D.S
https://adamsteen.se/
Previous article60%
Next articleTidigt

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here