100% Full hand.

Dagens andra pass är nu avklarat. Två timmar löpning blev det, ihop med min kompis Daniel som cyklade och hans hund Millan. Vi körde mycket kupering och stig, så att han fick kämpa lite också, istället för att bara rulla med. Tyvärr så vrickade jag till foten lite lätt på en rot, samma fot som jag en gång tidigare i år vrickade (under tävlingen Högborundan). Det var en sådan vrickning som gör att jag haltar cirka 30sek-1min, sen kan jag springa normalt igen, dock så känns det efter träningen och cirka en vecka innan det går över!
Imorgon klockan åtta och fram till lunch så ska jag jobba åt Lugnets Äventyr med att städa ur lokalerna ute vid Varpan och röja undan gräs+sly. 
Nu ska det bli skönt med en lugn kväll med god mat! 
Vi hörs imorgon!
P.S Just nu har jag haft 25 000 totala besökare på bloggen sen den startade i oktober-november! ”Keep up the good work”, jag lovar att fortsätta försöka uppdatera minst en gång per dag, om ni lovar att fortsätta läsa! Deal? D.S
https://adamsteen.se/
Previous article60%
Next articleTidigt

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here