12 timmar sömn

Igår var man fin. Efter att ha slutat klockan 16 så åkte jag till Dala Wärdshus och hämtade två matlådor, därefter drog jag hem och städade litegrann (är så jävla pedantisk så jag vill ha det rent och ihopplockat) och sedan lade jag mig ner i soffan och sov till klockan 21. Gick då upp, tog en magnesiumtablett från Helhetshälsa (plus multivitamin och multimineral) och la mig sedan i sängen för att fortsätta min skönhetssömn. Fina dagar! Sket i middagen då jag blivit så jävla blötfet nu när jag inte rört på mig på flera dagar. 
Vaknade väl i morse tråkigt nog, stel och jävlig i ryggen fortfarande. Tipp topp.
https://adamsteen.se/
Previous articleRullar på med vilodagarna
Next articleLivets liv

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here