135 minuter hög AI

Jag fick se solen en sväng under dagens träningspass, hade till och med träningsbrillor på mig, det hör ju inte till vanligheterna under veckodagarna

Hejsan kära läsare.

Kul med ett OS-guld idag i sprint, det må jag säga. Grymt lopp även av Oskar Svensson som blev femma. I övrigt så var det väl dessvärre inte så mycket att skriva hem om, tråkigt. Synd att Calle Halfvarsson inte får till det bättre, han har ju en enorm kapacitet och kan lätt vinna alla distanserna i ett mästerskap. 
På dagens agenda stod det stakning i 135 minuter, eller i 2,15 timmar. Lugn början och avslutning, däremellan hög AI. Det var slitsamt att åka idag, nollgradigt, en decimeter nysnö och till stor del helt odragna spår (som vanligt i Bergebo..). Dessutom så borde jag kanske valla mina träningsskidor snart? Tänkte göra det idag, men jag orkade inte.. 
Jag började i alla fall med att köra tio minuter väldigt lugnt, sedan åkte jag två timmar med skapligt tryck hela tiden, utan att stanna (drack utför) och avslutade passet med fem minuter lugn åkning igen. Bra genomkörare även om det kändes halvsegt och gick bedrövligt tungt i spåren. Jag hann endast 31,6 kilometer idag och då låg jag ändå på. Bättre lycka nästa gång. Imorgon är det dags för ett hårt pass och då hoppas jag verkligen att dom fått fart och dragit om spåren. 
https://adamsteen.se/
Previous articleMagras deluxe
Next articleBessemmerloppet i helgen

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

  1. Om du betalar spåravgift har du möjlighet att klaga. Om du ej betalar får du för alltid tiga alternativt köra upp eget spår…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here