Bessemmerloppet i helgen

Från Bessemmerloppet 2013, resultat hittar du här
Tja.
Nu på söndag den 18 februari är det återigen dags för Bessemmerloppet. Det är ett gammalt favoritlopp för min del som jag gärna åker. Har åkt ett flertal gånger och 2015 (Resultat här) blev jag femma, bara 13,9 sekunder från segern, vilket är mitt bästa resultat i den tävlingen. Förra året åkte jag Skinnarloppet istället där jag blev fyra, men det var ju för att jag skulle sopa hem långloppscupen  (Skistart ski challenge) vilket jag gjorde. I år kör jag lopp i närheten istället, det är skönare tycker jag. 
Till i år så har man ändrat banan till 2 x 26 kilometer, bland annat så kör man en sväng inne vid och omkring bruket. Ungefär som Bessemmerrullen om jag fattat det hela rätt. Det brukar vara fina tävlingar och bra banor där, så årets upplaga är nog inget undantag. Hoppas vi ses där! 

https://adamsteen.se/
Previous article135 minuter hög AI
Next articleNya mördarintervaller

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

3 COMMENTS

  1. Hej Adam!
    Det vore kul om du kan tänka dig att skriva några rader om hur du tänker kring din uppladdning inför Vasan (träningsmängd, intensitet osv). Tänker då på de 2 veckor som återstår efter Bessemer då jag misstänker att det blir sista tävlingen innan Vasaloppet?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here