Bessemmerloppet i helgen

Från Bessemmerloppet 2013, resultat hittar du här
Tja.
Nu på söndag den 18 februari är det återigen dags för Bessemmerloppet. Det är ett gammalt favoritlopp för min del som jag gärna åker. Har åkt ett flertal gånger och 2015 (Resultat här) blev jag femma, bara 13,9 sekunder från segern, vilket är mitt bästa resultat i den tävlingen. Förra året åkte jag Skinnarloppet istället där jag blev fyra, men det var ju för att jag skulle sopa hem långloppscupen  (Skistart ski challenge) vilket jag gjorde. I år kör jag lopp i närheten istället, det är skönare tycker jag. 
Till i år så har man ändrat banan till 2 x 26 kilometer, bland annat så kör man en sväng inne vid och omkring bruket. Ungefär som Bessemmerrullen om jag fattat det hela rätt. Det brukar vara fina tävlingar och bra banor där, så årets upplaga är nog inget undantag. Hoppas vi ses där! 

https://adamsteen.se/
Previous article135 minuter hög AI
Next articleNya mördarintervaller

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

3 COMMENTS

  1. Hej Adam!
    Det vore kul om du kan tänka dig att skriva några rader om hur du tänker kring din uppladdning inför Vasan (träningsmängd, intensitet osv). Tänker då på de 2 veckor som återstår efter Bessemer då jag misstänker att det blir sista tävlingen innan Vasaloppet?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here