13:e och 200 i puls på Älven runt

BloggerImage
Fan, det var ju kul det där!! Träffa massa trevliga idrottskompisar och få ett riktigt bra träningspass! 
Första gången för mig som jag sprang ”Älven runt”. Det var också första intervallpasset för träningsåret, så förhoppningarna var inte allt för högt ställda. Planen var att gå ut lugnt och sedan om möjligt kunna öka. Det fungerade ändå rätt okej! 
Öppnade som sagt lugnt och började plocka placeringar efter några hundra meter. Efter en kilometer så låg jag uppskattningsvis på 20:e plats, därefter hade jag bra ork och plockade folk fram till cirka tre kilometer. Därefter blev det riktigt jobbigt sista biten in i mål, här tappade jag också två placeringar tyvärr. Men jag kom i mål på en 12:e plats uppskattningsvis, av väldigt många personer som startade. 
Fick till ett galet bra träningspass på totalt 70 minuter och 12,6 kilometer. 15 minuter i ”röd zon”!
Siffror från racet:

15,37 min
4,55 km
191 snittpuls
200 maxpuls
3,26 min/km snittfart

BloggerImage
Fin bana, fina omgivningar och en fin Adam Larsson
BloggerImage
Gilberto Panisi (5:a idag) och Jimmie Johnsson (7:a)
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here