13:e och 200 i puls på Älven runt

BloggerImage
Fan, det var ju kul det där!! Träffa massa trevliga idrottskompisar och få ett riktigt bra träningspass! 
Första gången för mig som jag sprang ”Älven runt”. Det var också första intervallpasset för träningsåret, så förhoppningarna var inte allt för högt ställda. Planen var att gå ut lugnt och sedan om möjligt kunna öka. Det fungerade ändå rätt okej! 
Öppnade som sagt lugnt och började plocka placeringar efter några hundra meter. Efter en kilometer så låg jag uppskattningsvis på 20:e plats, därefter hade jag bra ork och plockade folk fram till cirka tre kilometer. Därefter blev det riktigt jobbigt sista biten in i mål, här tappade jag också två placeringar tyvärr. Men jag kom i mål på en 12:e plats uppskattningsvis, av väldigt många personer som startade. 
Fick till ett galet bra träningspass på totalt 70 minuter och 12,6 kilometer. 15 minuter i ”röd zon”!
Siffror från racet:

15,37 min
4,55 km
191 snittpuls
200 maxpuls
3,26 min/km snittfart

BloggerImage
Fin bana, fina omgivningar och en fin Adam Larsson
BloggerImage
Gilberto Panisi (5:a idag) och Jimmie Johnsson (7:a)
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here