150 min stakelæll igår..!

Fin kille.
Goder förmiddag alla glada och oglada.
Blev för sent för att blogga igår kväll, fick lov att städa och tvätta bilen också. Putsa skor och andra överklassgrejer hanns med även det. Det gäller ju att se proper ut. Synd att jag misslyckas med det varje dag då, men jag ger det en chans. 
Träningen igår är ni väl nyfikna på?! Inte? Skiter väl jag i, kommer berätta om den ändå:
Blev ett riktigt bra och fint stakpass igår eftermiddag. Körde med mina 155-stavar, får fan bättre driv med dom. Synd att jag bara har ett par sådana och typ fem par 150. Hur löser vi det?! Kan ju inte gärna kapa dom längre. Hade också min 3,5-kilosrygga på mig, jobbigt det. Men det blir ju lite mer jämvikt med min kulmage. Det är tufft att vara överviktig i detta kalla samhälle vi lever i, Sverige 2016, inget för oss överviktiga. Jag hann med ett varv på 15, ett varv på milen och några varv på världscupsbanorna. Det hade börjat frysa på igår, så det gick riktigt lätt. Hade en snittfart på 15,3 (38,33 kilometer) och plockade fina 860 höjdmeter, det är inte fy skam! Snittpulsen landade på ”braiga” 132 slag/minut. Kände mig riktigt pigg under hela passet. Körde även med vatten i vätskebältet, veckorna innan Vasaloppet har jag kört med sportdryck. Måste nog gå tillbaka till vatten lite mer igen. Tror att det är bättre för min kropp att kunna hushålla med energin, men det är bara teorier. Inbillar mig att jag lättare blir hungrig om jag alltid kör med sportdryck?! 
Tänk för något år sedan när jag tyckte den barnsligt lätta milbanan var tuff att staka. I dagens läge är det ingenting faktiskt. Det stämmer nog att du blir bra på det du tränar. Stakning är framtiden. Eller kanske stakning där du får köra valfri stil uppför i vissa backar eller zoner? 
Idag blir det ett lättare skatepass med ryggan på mig igen!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

11 COMMENTS

  1. Har du testat att brassa på i typ tävlingsfart med långstavarna? Funkar bra? Jag upplever att axlarna tar en del stryk men kanske bara teknik…

  2. Testade 5 cm längre. Helt annat driv på Platten och kändes lättare i branta backar😀😀
    Dock lite ovant o lyfta högre men man vänjer sig.

    Sälj stavarna o skaffa nya 👍

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here