Solskenstur och silltrutar

Den här killen ler alltid ikapp med solen och tränar enbart i finväder. Livet hans består bara av glass och hallonpaj (pratar i metaforer här, för er som ej förstår).
– Idag skrev jag på ett anställningsavtal på 70% fram till skolavslutningen. Förhoppningsvis så blir det även förlängt till hösten. Känns kul faktiskt, trivs bra där på skolan!
– Har haft galet mycket besökare på bloggen under de senaste dagarna. Grejen är ju den att jag skriver lite kontroversiellt ibland för att reta upp folk. Tycker det är bland det roligaste som finns att göra folk upprörda och förbannade. Vissa förstår det, andra inte. Men ni kan ge er på att det inte är sista gången jag skriver så. Inte heller sista gången jag retar gallfeber på någon.  
– På dagens träningspass så hade jag äran att träna med Linus ”Grizzly” Larsson. Snäll han. Fast han är skåning. Linus är den killen jag känner med mest semesterveckor på ett år, 25-30 veckor någonting har han. Sånt är inte fy skam! 
Vi vinglade runt femtonkilometersbanan och ett varv på femman. Riktigt fint idag med. Trots att det var sol och 4-5 plusgrader så var det bara bitvis riktigt blött och på sina ställen var det nästan kallsnö. Lugnet levererar 24/7 366!! Totalt var vi ute i 1,30 timmar och åkte 21,2 kilometer. Ett lagom pass. Räcker för en silltrut som mig. 
Nu ska jag umgås med min nya vän.
Grizzly är både steekig och deff, en eftertraktad kombo. Har strävat efter det i snart 32 år, utan lycka. Men skam den som ger sig.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here