17,77 km löpning, 3,59-fart

Idag har jag och Darnerud sprungit samma vända som förra måndagen. Kändes bra idag, 35,49 min hade jag upp till toppen (8,75 kilometer, mestadels uppför), lyckades springa ifrån Darnerud med cirka 30 sekunder.  Vi höll hög fart på vägen tillbaka också, på Darneruds klocka hade vi 4,00 i snitt, alltså hade jag 3,58-3,59 i snitt. Vilket jag är nöjd med, 1,10,34 timmar blev således min tid. 
Nu är jag trött i benen, men inte lika trött som förra veckan!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here