17,77 km löpning, 3,59-fart

Idag har jag och Darnerud sprungit samma vända som förra måndagen. Kändes bra idag, 35,49 min hade jag upp till toppen (8,75 kilometer, mestadels uppför), lyckades springa ifrån Darnerud med cirka 30 sekunder.  Vi höll hög fart på vägen tillbaka också, på Darneruds klocka hade vi 4,00 i snitt, alltså hade jag 3,58-3,59 i snitt. Vilket jag är nöjd med, 1,10,34 timmar blev således min tid. 
Nu är jag trött i benen, men inte lika trött som förra veckan!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here