17:e på Intersportloppet.

Hej där.
Fick en kanonbra start, kom iväg som etta-tvåa, låg med ganska lätt till första riktiga backarna efter fem kilometer, fick redan där problem att hänga med tätklungan, släppte cirka tio sekunder, men kunde slita mig ikapp och upp till spets precis innan Lundbäcksbackarna. De backarna kändes något lättare och jag kom in till Oxberg med tätklungan, låg med den tills strax före Gopshus, där Jimmie började köra. Jag orkade inte längre och tappade mer och mer tid samt placeringar. Tror jag kom cirka fyra minuter efter Jimmie som vann, (hade 2,09 om jag hörde rätt) inte jättefarligt ändå med tanke på vädret och min dåliga känsla.
Dagens race var ett utmärkt träningspass. Jag får se det så, har ju faktiskt inte tävlat på över en månad. Sjukdomen på nästan fyra veckor gjorde sitt till. Hade inte det där sista trycket varken uppför eller i stakningen, och då kan jag inte förvänta mig några stordåd.
Resultaten till Intersportloppet kommer här inom kort.
Nya tag nästa helg!
Nu ska jag vila!
P.S Om det är någon som fick någon bild på mig från dagen så får ni gärna skicka den/dem D.S
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here