17:e på Intersportloppet.

Hej där.
Fick en kanonbra start, kom iväg som etta-tvåa, låg med ganska lätt till första riktiga backarna efter fem kilometer, fick redan där problem att hänga med tätklungan, släppte cirka tio sekunder, men kunde slita mig ikapp och upp till spets precis innan Lundbäcksbackarna. De backarna kändes något lättare och jag kom in till Oxberg med tätklungan, låg med den tills strax före Gopshus, där Jimmie började köra. Jag orkade inte längre och tappade mer och mer tid samt placeringar. Tror jag kom cirka fyra minuter efter Jimmie som vann, (hade 2,09 om jag hörde rätt) inte jättefarligt ändå med tanke på vädret och min dåliga känsla.
Dagens race var ett utmärkt träningspass. Jag får se det så, har ju faktiskt inte tävlat på över en månad. Sjukdomen på nästan fyra veckor gjorde sitt till. Hade inte det där sista trycket varken uppför eller i stakningen, och då kan jag inte förvänta mig några stordåd.
Resultaten till Intersportloppet kommer här inom kort.
Nya tag nästa helg!
Nu ska jag vila!
P.S Om det är någon som fick någon bild på mig från dagen så får ni gärna skicka den/dem D.S
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here