2,15 Rull F

Tjoho.
Jag och Kalle körde 2,15 skate. Vändan blev runt och omkring i Falu stad (inte i cenrum, om nån nu tror det), med fokusering på att åka mycket backar. Både Kalle och jag låg på lite högre pulser än normalt. Pulsdatan för mig blev; 140 i medel och 167 i max. Kalles medel låg på 140 efter 1,45 timmar, sen ville han inte berätta vad han hade 🙂 Det är en stark jäkel den där Kalle.
Nu ska vi äta på Jungfrurondellen. Därefter ska jag hjälpa min kompis med att flytta lite jordgubbsställ. Innan jag i eftermiddag tänkte springa en kortis och köra ett lite lättare mage/rygg styrkepass. Ikväll är det jobb i RaceRoom också. Det är mycket nu!
https://adamsteen.se/
Previous article25-årskris
Next articleFörsta styrkepasset

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here