2,15 Rull F

Tjoho.
Jag och Kalle körde 2,15 skate. Vändan blev runt och omkring i Falu stad (inte i cenrum, om nån nu tror det), med fokusering på att åka mycket backar. Både Kalle och jag låg på lite högre pulser än normalt. Pulsdatan för mig blev; 140 i medel och 167 i max. Kalles medel låg på 140 efter 1,45 timmar, sen ville han inte berätta vad han hade 🙂 Det är en stark jäkel den där Kalle.
Nu ska vi äta på Jungfrurondellen. Därefter ska jag hjälpa min kompis med att flytta lite jordgubbsställ. Innan jag i eftermiddag tänkte springa en kortis och köra ett lite lättare mage/rygg styrkepass. Ikväll är det jobb i RaceRoom också. Det är mycket nu!
https://adamsteen.se/
Previous article25-årskris
Next articleFörsta styrkepasset

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here