2,15 timmar löpning

Det första av dagens två planerade pass är lagt till handlingarna. Jag och Mikael Sandgren. sprang en riktigt fin vända där vi började med Jungfruberget, sprang vidare mot Skuggarvet och över Hornberget, sedan hem över Lugnetskogarna. Kände mig pigg och stark.
Mina Icebug Anima BuGrip kändes lite osköna i början. Men efter cirka en timme så blev de kompisar med mina fötter och jag tyckte att dem fungerade riktigt kanon på alla underlag och de satt väldigt skönt på foten! 
I eftermiddag väntar rullskidor och styrka.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

2 COMMENTS

  1. Jag är på jakt efter ett par skor jag skall kunna nyttja på grusväg, obanat, myr och stig… tror du dina IceBug skulle kunna funka till det… eller har du något annat förslag på sko som skulle kunna passa till det?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here