2,15 timmar löpning

Det första av dagens två planerade pass är lagt till handlingarna. Jag och Mikael Sandgren. sprang en riktigt fin vända där vi började med Jungfruberget, sprang vidare mot Skuggarvet och över Hornberget, sedan hem över Lugnetskogarna. Kände mig pigg och stark.
Mina Icebug Anima BuGrip kändes lite osköna i början. Men efter cirka en timme så blev de kompisar med mina fötter och jag tyckte att dem fungerade riktigt kanon på alla underlag och de satt väldigt skönt på foten! 
I eftermiddag väntar rullskidor och styrka.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

  1. Jag är på jakt efter ett par skor jag skall kunna nyttja på grusväg, obanat, myr och stig… tror du dina IceBug skulle kunna funka till det… eller har du något annat förslag på sko som skulle kunna passa till det?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here