Pass två: Styrka och rullskidor

Det blev ett andra pass idag; rullskidor upp till friidrottshallen, styrka och sedan en halvtimme rullskidor ytterligare (upp till kårestugan). Jag har nu gått in på ett nytt styrkeprogram där jag för tillfället kör fem stycken övningar, 3 x 6 repetitioner. Passade även på att köra igenom stabilitetsprogrammet med bollen eftersom att jag inte kört styrka på ett tag. 
Det blev en bra träningsvecka detta med 20,25 träningstimmar, ett tag sedan sist som jag fick till en 20-timmarsvecka, det gör sig bra!
https://adamsteen.se/

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here