2,20 tim MTB

Hejsan.
Det blev ett fint cykelpass med Kalle, precis enligt planen. Det som inte var enligt planen var min otroligt sega/sömniga första del av passet, eller till och med första 1,30 så var jag helseg. Vet inte varför, men tror det är mitt minus på sömnkontot som påverkar.. Tråkigt men sant. 130 i medelpuls och 160 i max.
Nu blir det lunch sen jobb.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here