2,20 tim MTB

Hejsan.
Det blev ett fint cykelpass med Kalle, precis enligt planen. Det som inte var enligt planen var min otroligt sega/sömniga första del av passet, eller till och med första 1,30 så var jag helseg. Vet inte varför, men tror det är mitt minus på sömnkontot som påverkar.. Tråkigt men sant. 130 i medelpuls och 160 i max.
Nu blir det lunch sen jobb.
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here